Téli csukázás a Fekete Körösön

Téli csukázás a Fekete Körösön

A Fekete Körös a Szanazug (Kettős Körös) és az országhatár közti szakasza a téli kisvíz idején ragadozó halakban gazdag, kevéssé ismert és horgászott vízterület.
Bővebben a horgászhelyről »

A nyári duzzasztás után leengedett víz partvonala gyönyörű kietlen táj, partra került tuskók, akadók és sáros márgás-agyagos partszakasz a jellemzői. A nehezen megközelíthető víz csendes téli hömpölygése hol ködben, hol szikrázó napsütésben, de mindig csodálatos csendjével fogadja a ritka látogatókat. A folyó természetes jellegénél fogva a halfogásra semmi garancia nincs csak a sárra, a csendre és a gyönyörű téli látványra lehet garanciát nyújtani.

Egyaránt sikerrel lehet műcsalival, pergetéssel és fenekező vagy úszós szerelékkel is kísérletet tenni a ragadozók elejtésére. Csukán kívül akadhat süllő, harcsa, sőt időjárástól és szerencsétől függően még a békés halak is felveszik a kishalat, halszeletet ebben az időszakban. További infók »

A vendéghorgászt helyismerettel rendelkező horgász kísérő viszi ki a horgászterületre, aki házigazdaként segíti a téli kalandra vállalkozó vendéget. A horgászat után lehetőség van a gyulai várfürdő termál medencéiden felmelegedi és az élmény teli nap után a városban vagy a szálláshelyen vacsorázni és pihenni.

Két éjszaka szállás, reggelivel:
20 000 Ft/fő + IFA/éjszaka

Az ajánlat tartalmazza:

  • 2 éjszaka szállását
  • 2 reggeli
  • Utazás a horgászhelyre
  • Helyi kisérő biztosítása
    (nem horgászó kisérő esetén a szállás és ellátás 7000Ft/fő/nap+IFA 450Ft/fő/éjszaka

Az ajánlat nem tartalmazza:

  • napijegy (2500 Ft/ nap)
  • Csali vagy horgászkellék árát
  • Fürdőjegy (1350 Ft/fő)
  • Vacsora

Az ajánlat ára: 20 ezer Ft/fő.+IFA 450Ft/fő/éjszaka

Program:

1. nap
Vendég érkezése a délutáni órákban.
Horgászat egyeztetése.
Napijegy, szükség esetén csalihal vásárlás.(17 óráig nyitva tartó üzletben, vagy másnap reggel)
Vacsora a városban vagy házhozszállítással.

2. nap
8- 9 ig reggeli a szálláshelyen.
9. indulás a horgászhelyre
9.30-14.30 horgászat (előző nap egyeztetett módon és helyen)
16-19 fürdő látogatás
Vacsora a városban vagy a szálláshelyen házhozszállítással

3. nap
Reggeli
Kijelentkezés

A vendéghorgásznak rendelkeznie kell érvényes állami horgászjeggyel, amelyet magával kell hoznia. A program jellegénél fogva téli vízhatlan öltözet, vízhatlan és sárban használható lábbeli elengedhetetlen. Az időjárás kiszámíthatatlansága miatt a vendéggel a szervező folyamatos egyeztetést igényel. (hófúvás, extrém hideg vagy szélvihar,áradás, stb.) A szervezett horgászaton egyszerre három fős társaságot tudunk fogadni.

Az ajánlat november 15 és február 1 közötti időszakra érvényes a téli ünnepi időszakok kivételével. (december 23-január 3)