Impresszum

Jogi- és adatkezelési nyilatkozat

Jogi nyilatkozat és adatvédelem

Impresszum

A honlap üzemeltetője és tulajdonosa a Trió-Rezonáns Bt. (5600 Békéscsaba Menta u 25. ; Cégjegyzékszám:04-06-004842). Minden jog fenntartva.

Jogi nyilatkozat

A honlap teljes tartalma, beleértve a szövegeket, képeket és a honlap grafikáját is, a Trió-Rezonáns Bt. tulajdonát képezik. Azok másolása, utánközlése vagy bármilyen módon való felhasználása még forrásmegjelölés mellet is csak a Trió-Rezonáns Bt. előzetes írásos engedélyével lehetséges.
A honlap tulajdonosa rendelkezik a honlapon található, de más személy/jogi személyiség tulajdonát képező tartalmak felhasználásának engedélyével, beleértve a képi anyagokat és az elérhetőségek információit is.

A weboldal felépítése és megjelenése a Trió-Rezonáns Bt. által kialakított arculat része. Ennek másolása vagy egy megtévesztésre alkalmas hasonló kialakítás elkészítése a Trió-Rezonáns Bt. jogainak megsértése. A honlap bizonyos technikai elemei a WordPress működéséből adódóan CC licenc alá esnek.

A weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a weboldal kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.
A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy a honlap tartalmát minden előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja. A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget az esetleges sajtóhibákért, elírásokért.
A honlap szövegezésében leírt információk tájékoztató jellegűek. A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget a honlap szövegezésének helytelen értelmezéséből fakadó vélt előnyök elmaradásáért.

Adatvédelmi irányelvek

Az üzenetküldő panelekben megadott személyes adatok kizárólag a kapcsolatfelvétel miatt szükségesek. A Trió-Rezonáns Bt. a kapott személyes adatokat nem rögzíti adatbázisban, azokat harmadik személynek nem adja át.

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-89364/2015. Engedély »

Adatkezelési tájékoztatónk letölthető: Adatkezelesi tajekoztato

Technológia és biztonság

A honlapot a Trió-Rezonáns Bt. a SpaceboyDesign segítségével készítette. Technikai kontakt: spaceboydesign[@]live.co.uk
A honlap magyar tulajdonú domain alatt, magyarországi szerveren és magyar szolgáltatónál üzemel.
A honlap üzemeltetője és a tárhely-szolgáltató mindent megtesz a weboldal biztonsága érdekében, de nem vállalnak felelősséget a honlappal esetlegesen összefüggésbe hozható internetes kártevőkből eredő károkért.