Házirend

Szabályok és rendelkezések

Házirend

Általánosságban:

Azért dolgozunk, hogy kikapcsolódásuk zavartalan legyen. Ha bármi olyan körülménnyel találkoznak, amin javíthatnánk (műszaki, technikai, szervezési stb.), kérjük, haladéktalanul jelezzék, hogy minél előbb segíthessünk. Utólagos reklamációt nem tudunk orvosolni és elfogadni.
Nem várunk mást, csak empátiát. Gondoljanak arra, hogy ha Önök a vendéglátók, akkor mit várnának el vendégeiktől viselkedésben, a környezethez való viszonyban. Ennek kapcsán jelezzük, hogy a vendégek által okozott kárért a károkozó anyagi felelősséggel tartozik.
Kérjük a víz, a villany, a gáz felhasználása során a takarékosság elve mellett a környezetterhelés csökkentésének szempontját is tartsák szem előtt.
Felhívnánk a figyelmüket, hogy az ingatlanban hagyott értékekért nem vállalunk felelősséget.

A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése érkezéskor a vendégkönyv kitöltése után történik.
Ha idő előtt távoznak, nem áll módunkban a szállásdíjat csökkenteni vagy visszatéríteni.
Az itt tartózkodásuk alatt igénybe vett térítéses szolgáltatásokat közvetlenül az elutazás előtt összesítjük, és az távozáskor kerül kiegyenlítésre.

Érkezés /Távozás:

Érkezés: 14-18 óra között
Távozás: 11 óráig
Mind az érkezés, mind a távozás időpontját rugalmasan kezeljük. Ha korábban vagy később érkeznének, vagy később szeretnének távozni, azt egyeztetés alapján lehetőség szerint igyekszünk megoldani.

Dohányzás:

Az épületen kívül a kijelölt helyeken van lehetőség a dohányzásra és a csikkek elhelyezésére.

Tisztaság:

Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra. Elutazáskor ne hagyjanak hátra mosatlan edényt, ételmaradékot vagy szemetet.
A szobákat a vendégek tisztán kapják meg és azokat ottlétük alatt maguknak kell takarítaniuk.
Alapvető tisztítószereket találnak a helyiségekben, s ha komolyabb takarítóeszközre vagy tisztítószerre van szükségük, kérjük, jelezzék.
A törülközőket 3, az ágynemű huzatot 7 éjszakai itt tartózkodás után kérésre kicseréljük.
Kérjük, a közös konyha és étkező felszereléseit ne vigyék át saját szobájukba, az a vendégeknek közösen áll rendelkezésére.
A közös konyhát kérjük, hogy tegyék rendbe használat után.

Parkolás:

Az ingatlan udvarán lévő zárt parkoló használata ingyenes.
Kérjük, ügyeljenek a kapu kinyitásánál és becsukásánál és arra, hogy mások is biztonsággal közlekedhessenek.

Havária:

Tűz, baleset vagy bűncselekmény észlelésekor kérjük, hívják a segélyszámot (112) és tegyék meg a szükséges és lehetséges kárelhárítási vagy kárenyhítési lépéseket.
Nem áll módunkban felelősséget vállalni és kártérítést fizetni a tulajdonos önhibáján kívül keletkezett károkért (természeti csapás, jégeső, tűz, áramkimaradás stb.)

2015. szeptember 15.

SZÍN-HÁZ vezetése